Specialist in detachering van HR-professionals

✓ HR vacatures profit en non profit / overheid

✓ Zorgvuldige begeleiding tijdens traject

✓ Persoonlijk en op maat advies

Profession is een specialist in detachering van HR-professionals door heel Nederland; dus ook in de omgeving van Den Haag en Amsterdam. Al ruim 26 jaar helpen wij vele bekende en minder bekende, maar niet minder gewaardeerde werkgevers bij het vinden van HR-medewerkers die perfect passen bij hun organisatie. Bent u op zoek naar een vaste of tijdelijke HR-specialist? Dan is er een grote kans dat wij een match voor u hebben.

 

Vind vandaag nog jouw nieuwe HR functie!

Bekijk alle vacatures

 

Wat maakt Profession de specialist in detachering van HR-professionals in Den Haag, Amsterdam en omgeving?

Allereerst hebben we al meer dan 25 jaar ervaring specifiek in HR-vacatures. We hebben een hebben zelf ook ruime kennis en ervaring van HR. Maar ook van andere disciplines, waaronder Finance, Organisatie-inrichting, cultuur, structuur, strategie, ontwikking, informatisering. Hierdoor hebben hebben wij een brede kijk op zaken. Daarom weten allerlei soorten bedrijven en organisaties ons te vinden en doen veel klanten al jaren zaken met ons. Zowel grote als kleine bedrijven, de overheid, het mkb, non-profit organisaties en het onderwijs zijn klant bij ons. Maar ook internationale organisaties kloppen bij ons aan. We leveren altijd persoonlijke en op maat service bij onze HR-bemiddeling. Dit alles maakt ons een specialist in detachering van HR-professionals door heel Nederland, met als focus de grote Randstad. 

 

 

Voor welke specifieke HR-functies zoekt u personeel?

Profession, gevestigd in Leiden, levert HR-experts op elk niveau. We hebben een uitgebreid netwerk met allerlei HR-professionals, ieder met zijn of haar eigen achtergrond en expertise. Of u nu een vaste kracht zoekt met veel ervaring, of juist een tijdelijke medewerker nodig hebt die aan het begin staat van zijn of haar HR-carrière; wij vinden de juiste match. Dus heeft u in of rondom Amsterdam of Den Haag een specialist nodig voor detachering van HR-professionals? Dan staan wij voor u klaar.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Wilt u graag ons detacheringsbureau uit Leiden inschakelen voor het vinden van geschikt personeel? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Als specialist in detachering van HR professionals in onder andere Amsterdam en Den Haag, beantwoorden we uw vragen graag. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)71 – 514 59 82. Een e-mail sturen naar info@profession.nl of ons contactformulier invullen is ook mogelijk. We reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Filters
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close