Specialist in detachering van HR-professionals

  • Persoonlijk advies
  • Goede begeleiding
  • Mogelijkheden in verschillende sectoren

Profession is een specialist in detachering van HR-professionals in onder andere Den Haag en Amsterdam. Al ruim 24 jaar helpen wij werkgevers bij het vinden van HR-medewerkers die perfect passen binnen hun organisatie. Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke HR-specialist? Dan is er een grote kans dat wij een match voor jou hebben.

 

Vind vandaag nog jouw nieuwe HR functie!

Bekijk alle vacatures

 

Wat maakt ons een specialist in detachering van HR-professionals in Den Haag, Amsterdam en omgeving?

Allereerst hebben we jaren ervaring in het vak. We hebben een academische achtergrond en hebben veel ervaring met HR, accountancy en ICT. Daarnaast weten allerlei soorten bedrijven en organisaties ons te vinden. Zowel grote als kleine bedrijven, de overheid, het mkb, non-profit organisaties en het onderwijs zijn klant bij ons. Ook internationale bedrijven kloppen bij ons aan we leveren altijd persoonlijke service, ook bij HR-bemiddeling. Dit alles maakt ons een specialist in detachering van HR-professionals in regio Den Haag, Amsterdam en omstreken. 

 

 

Voor welke specifieke functie zoek je personeel?

Profession, gevestigd in Leiden, levert HR-experts op elk niveau. We hebben een uitgebreid netwerk met allerlei HR-kandidaten, ieder met zijn of haar eigen achtergrond en expertise. Of je nu een vaste kracht zoekt met veel ervaring, of juist een tijdelijke medewerker nodig hebt die aan het begin staat van zijn of haar HR-carrière; wij vinden de juiste match. Dus heb je in of rondom Amsterdam of Den Haag een specialist nodig voor detachering van HR-professionals? Dan staan wij voor je klaar.

nteresse of vragen? Neem contact met ons op

Wil je graag ons detacheringsbureau uit Leiden inschakelen voor het vinden van geschikt personeel? Of heb je vragen over onze werkwijze? Als specialist in detachering van HR professionals in onder andere Amsterdam en Den Haag, beantwoorden we jouw vragen graag. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)71 – 514 59 82. Een e-mail sturen naar info@profession.nl of ons contactformulier invullen is ook mogelijk. We reageren zo spoedig mogelijk op jouw bericht.

Filters
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close