Over Profession

Profession is al ruim 20 jaar specialist in Werving & Selectie, Detachering en Interim-management van HR-professionals op ieder niveau.

Profession is opgericht door Joyce Goossens en Jaap Parqui. Joyce en Jaap hebben een academische achtergrond. Joyce heeft Personeel & Arbeid aan de Hoge School Eindhoven en Organisatiesociologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Zij is daarna vele jaren werkzaam geweest in het HR veld en was jarenlang HR-docente aan de Hogeschool Leiden. Jaap heeft Small Business & Retail Management aan de Economische Hogeschool Haarlem, Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en Organisatiesociologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Vervolgens heeft Jaap bij 2 van de Big 5 accountantskantoren gewerkt en bij Centric, een grote ICT organisatie. Hierdoor hebben zij beiden een brede kijk ontwikkeld als Businesspartner op ieder niveau.
Filters

"WIJ BEMIDDELEN AL MEER DAN 20 JAAR VANUIT LEIDEN"

Joyce
Joyce is met haar warme persoonlijkheid een betrouwbaar en inspirerend klankbord. Zij is kritisch en legt de lat hoog. Joyce stimuleert mensen het maximale uit zichzelf te halen. Met haar persoonlijke aanpak is Joyce als geen ander in staat op heel prettige wijze kandidaten aan zich te binden.
Jaap
Jaap is zijn carrière gestart bij een grote internationale IT-dienstverlener en runt sinds 1996 Profession. Hij is een echte verbinder voor klanten en kandidaten met een grote kennis van de markt. Daarnaast weet hij klanten continu te verrassen met een heldere kijk op zaken.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! CONTACT
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.