Voor werkgevers

Zoekt u een ervaren partij, die op deskundige en professionele wijze u kan ondersteunen bij uw tijdelijke of vaste HR-vacature? En daarbij als uw Businesspartner optreedt. Wij zijn een gespecialiseerd HR-bureau met meer dan 20 jaar ervaring. Wij beschikken over een zeer uitgebreid HR-netwerk. En begeleiden het totale proces tot in detail.

RUIM 20 JAAR ERVARING IN WERVING & SELECTIE, DETACHERING EN INTERIM-MANAGEMENT VAN HR-PROFESSIONALS

Profession is al ruim 20 jaar specialist in Werving & Selectie, Detachering en Interim-Management van HR-professionals. Op ieder niveau.

Wij hebben inmiddels honderden opdrachten met succes en veel plezier ingevuld. Wij werken voor bekende en minder bekende organisaties, maar ook MKB-bedrijven. Profit en non profit. Groot en klein. Binnen vele sectoren. Wij werken graag voor klanten, waar mooie uitdagingen liggen voor HR-professionals. Waar zij een goede bijdrage mogen leveren.

Onze kandidaten selecteren wij heel kritisch. Inmiddels hebben wij héél veel HR-professionals gesproken. Wij gaan met interessante HR-kandidaten een uitgebreid gesprek aan. Tijdens deze interviews leren wij echt goed wat zij kunnen en wie zij zijn. Vanzelfsprekend leggen wij al deze interviews heel nauwkeurig vast. Zodat we efficiënt voor u te werk kunnen gaan, zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen.

Kunnen wij u van dienst zijn? Bel ons op 071 – 514 5982 of mail ons via info@profession.nl. Wij gaan heel graag het gesprek met u aan om samen te onderzoeken of en wanneer wij u kunnen helpen!
Filters
"WIJ DENKEN
MET U MEE."

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

VAST, DETACHERING & INTERIM
Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste HR-collega? Wij gaan graag aan de slag met vacatures voor vaste functies, detachering en interim-management.
PERSOONLIJK ADVIES
Wij gaan een persoonlijk gesprek met u aan. Wij verdiepen ons graag in uw wensen en voorzien u daarbij van een advies op maat!
STERK NETWERK
Wij staan continu in contact met HR-professionals op alle niveaus. Van HR-adviseurs tot aan ervaren HR-directeuren. Bedrijfskundigen, Compensation & Benefit advisors, recruiters, salarisadministrateurs, etc.

EEN OPTIMALE MATCH

Profession staat voor een heldere focus. Door onze jarenlange HR-specialisatie in combinatie met ons organisatiekundig inzicht zijn wij uitstekend in staat om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en uw organisatie.

Onze gedrevenheid en persoonlijke begeleiding stellen ons in staat om u op een prettige wijze succesvol te helpen.

ERVARINGEN VAN WERKGEVERS

Jullie kijken goed naar het geheel, de context waarin iemand komt te werken en wat er echt speelt. Jullie vragen goed door. Hierdoor zijn jullie boven gemiddeld op de hoogte wat er bij ons speelt. Ook de beschrijving van de kandidaten sluit heel nauwkeurig aan bij wie ze echt zijn. Ik ervaar jullie als boven gemiddeld goed businesspartner.
- Mariska
Met Jaap gaat het nooit alleen om de vacature of de opdracht maar hij investeert veel energie in het goed begrijpen van de context en die weet hij als geen ander te vertalen naar de beste kandidaten voor onze organisatie. En weet de juiste match van organisatie en kandidaat te vinden. Zijn kandidaten zijn bovengemiddeld succesvol en verbinden zich voor langere termijn aan onze organisatie.
- Ton
Meer informatie? Wij komen graag bij u langs! CONTACT
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.