Op zoek naar een tijdelijke of vaste HR-collega? Wij zijn gespecialiseerd in vaste en tijdelijke HR-vacatures op ieder niveau en ondersteunen u graag bij het zoeken en vinden van uw juiste vaste of tijdelijke HR-collega. Via werving & selectie, detacherings- of interim. Het totale proces begeleiden we altijd zorgvuldig en tot in detail. Dagelijks staan wij in contact met ons zeer uitgebreide netwerk van HR-professionals op ieder niveau. 

RUIME ERVARING IN DETACHERING, INTERIM-MANAGEMENT EN WERVING & SELECTIE VAN HR-PROFESSIONALS

Wij hebben de afgelopen 27 jaar meer dan 1500 opdrachten succesvol en met veel plezier begeleid. Organisaties en instanties die voor ons kiezen zijn heel divers. Grote en kleinere profit en non profit organisaties. Nationaal en internationaal. Van MKB tot concerns. Retail, handel, food, automotive, bouw, industrie, duurzame energie, ICT, bibliotheken, gemeenten, onderwijs, musea, universiteiten, vakbonden, zorginstellingen, ziekenhuizen. Veel van onze klanten werken al vele jaren samen met ons. 

Wilt u onze dienstverlening ervaren of wilt u oriënterend met ons kennis maken? U bent van harte welkom. Wij gaan graag met u het gesprek aan met u om te onderzoeken hoe wij u kunnen helpen.

 

Contact

 

Filters

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

VAST, DETACHERING & INTERIM
Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste HR-collega? Wij gaan graag aan de slag met vacatures voor vaste functies, detachering en interim-management.
PERSOONLIJK ADVIES
Wij gaan een persoonlijk gesprek met u aan. Wij verdiepen ons graag in uw wensen en voorzien u daarbij van een advies op maat!
STERK NETWERK
Wij staan continu in contact met HR-professionals op alle niveaus. Van HR-adviseurs tot aan ervaren HR-directeuren. Bedrijfskundigen, Compensation & Benefit advisors, recruiters, salarisadministrateurs, etc.
"WIJ DENKEN
MET U MEE."

EEN OPTIMALE MATCH

Profession staat voor een heldere focus.

En sinds onze oprichting in 1996 nog steeds onze HR-specialisatie in combinatie met ons organisatiekundig inzicht. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en uw organisatie.

Onze gedrevenheid en persoonlijke begeleiding stellen ons in staat om u op een prettige wijze succesvol te helpen.

ERVARINGEN VAN WERKGEVERS

Jullie kijken goed naar het geheel, de context waarin iemand komt te werken en wat er echt speelt. Jullie vragen verassend goed door waardoor de kwaliteit van de match altijd hoog is. Ook de beschrijving van de kandidaten sluit heel nauwkeurig aan bij wie ze echt zijn. Ik ervaar jullie als een bovengemiddeld goede businesspartner.
- Mariska
Met Jaap gaat het nooit alleen om de vacature of de opdracht maar hij investeert veel energie in het goed begrijpen van de context en die weet hij als geen ander te vertalen naar de beste kandidaten voor onze organisatie. Zijn kandidaten zijn bovengemiddeld succesvol en verbinden zich voor langere termijn aan onze organisatie.
- Ton
Meer informatie? Wij komen graag bij u langs! CONTACT
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close