Voor kandidaten

Wij richten ons op tijdelijke en vaste HR-vacatures.

Geregeld krijgen wij nieuwe HR-vacatures binnen vanuit heel Nederland.. Op ieder niveau. Voor HR-detachering, HR-interim-management en vaste HR-functies.

Onze klanten zijn heel divers. Grote bekende bedrijven en ook MKB. Profit en Non profit. National en internationaal. De overeenkomst tussen onze opdrachtgevers? Het zijn heel prettige werkgevers om voor te werken. En er liggen mooie HR-uitdagingen en je wordt als HR-professional serieus genomen. Wij begeleiden het gehele proces altijd op heel prettige open wijze. Zo hebben wij de afgelopen 26 jaar al 100-en HR-kandidaten blij gemaakt en begeleid naar de volgende stap. 

Ben jij een HR-professional? En ben jij op zoek naar je volgende stap? Solliciteer dan graag op één van onze HR-vacatures of mail je gegevens naar inschrijving@profession.nl. Wij zullen dan goed onderzoek doen of wij van betekenis kunnen zijn voor je. Nu of in de toekomst.

Bekijk onze vacatures

Filters

ONZE WERKWIJZE

UPLOAD JE CV
Heb je een vacature gezien die jou aanspreekt en zou jij graag willen solliciteren? Upload dan nu je cv bij de vacature.
OPTIMALE MATCH
Als we jouw cv hebben ontvangen kijken we of er een match is tussen de opdrachtgever en jouw profiel.
KENNISMAKING
Zien wij een match? Dan maken wij graag kennis en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

"WIJ STAAN
HIER VOOR JOU."

WAAROM PROFESSION?

Profession staat voor een heldere focus. Door onze jarenlange HR-specialisatie in combinatie met ons organisatiekundig inzicht zijn wij uitstekend in staat om de juiste match te maken tussen jou en een passende werkgever.

Onze gedrevenheid en persoonlijke begeleiding stellen ons in staat om jou op een prettige wijze succesvol te helpen.

ERVARINGEN VAN KANDIDATEN

In de rol van business partner heb ik Jaap leren kennen als iemand die zeer gedreven is met heel veel oog voor de menselijk kant. Hij weet hierdoor altijd de essentie van het probleem goed te doorgronden.
- Patrice
Ik kende Profession niet, maar ben heel blij dat ik jullie heb leren kennen. Vanaf het begin liep het hele proces al heel soepel. Ook de informatie over de klant en opdracht sloten heel goed aan op de werkelijkheid. Ook gedetacheerd zijn via Profession vind ik heel prettig. Ook de kleine dingen krijgen aandacht, zoals horen hoe ik ervaren word tot en met de prettige persoonlijke wijze van benadering en communicatie. Als ik een vraag stel, dan wordt daar goed mee omgegaan. En goed op gereageerd. Ik heb eigenlijk geen aanmerkingen. Ik ben heel tevreden.
- Hanna
Meer informatie? Wij komen graag bij u langs! CONTACT
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close