Detacheringsbureau in Leiden

  • Persoonlijk advies
  • Goede begeleiding
  • Mogelijkheden in verschillende sectoren

 

Als je een ervaren detacheringsbureau wilt inschakelen, is Profession uit Leiden een goede keuze. Wij zijn namelijk al ruim 24 jaar werkzaam in de detacheringsbranche en hebben inmiddels honderden werkgevers geholpen met het vinden van HR-professionals voor hun bedrijf of organisatie. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke medewerker; wij hebben altijd genoeg interessante kandidaten.

 

Vind vandaag nog jouw nieuwe HR functie!

Bekijk alle vacatures

 

Het beste detacheringsbureau inschakelen levert heel wat voordelen op

Zoals eerder genoemd bestaat ons detacheringsbureau al vele jaren en hebben we daardoor veel ervaring weten op te bouwen, maar er zijn meer redenen voor het inschakelen van ons bureau. Zo staan we klaar voor grote, kleine, nationale en internationale bedrijven. Bovendien kunnen alle branches bij ons terecht: van handel en logistiek tot ICT en horeca. Daarnaast staan we als het beste detacheringsbureau van de omgeving bekend om onze professionaliteit, ons persoonlijk advies en onze heldere communicatie. We begeleiden je tijdens het hele traject en zorgen voor de beste matches. Kortom: we zijn dé specialist in de detachering van HR-professionals.

 

 

Reken op onze ruime kennis en ervaring

Ons selectie-, wervings- en detacheringsbureau uit Leiden inschakelen is zeker een goed idee als je wilt vertrouwen op ruime kennis en ervaring. Onze experts hebben namelijk een academische achtergrond en hebben jarenlang ervaring opgedaan in de HR-sector. We kennen als het beste detacheringsbureau alle kneepjes van het vak en weten snel goede matches te vinden. Zo heb je als werkgever snel de juiste HR-medewerker in huis.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je het beste detacheringsbureau graag inschakelen of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem in beide gevallen contact met ons op, want we helpen je graag. Je bereikt ons telefonisch via +31 (0)71 – 514 59 82 en per e-mail via info@profession.nl.

Filters
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close