Op zoek naar een tijdelijke of vaste HR-collega?

En zoekt u een partij die u daar op prettige wijze bij helpt?

En die u op deskundige en professionele wijze ondersteunt? Als betrouwbare businesspartner optreedt en dus goed meedenkt?

Wij zijn een gespecialiseerd bureau in HR-vacatures op ieder niveau. Al meer dan 24 jaar. Wij staan wij in contact met HR-professionals op ieder niveau, die u graag op vaste, tijdelijke of interimbasis komen ondersteunen. Wij spreken dagelijks uitstekende HR-professionals, die op zoek zijn naar een volgende tijdelijke - of vaste uitdaging. Wij beschikken over een zeer uitgebreid HR-netwerk dat we door de jaren heen zorgvuldig hebben opgebouwd. En we begeleiden het totale proces zeer zorgvuldig en tot in detail. 

RUIM 24 JAAR ERVARING IN DETACHERING, INTERIM-MANAGEMENT EN WERVING & SELECTIE VAN HR-PROFESSIONALS.

Profession is al ruim 24 jaar specialist in Werving & Selectie, Detachering en Interim-Management van HR-professionals. Op ieder niveau. Wij hebben inmiddels vele 100-en opdrachten met plezier begeleid en succesvol ingevuld. Bij heel verschillende organisatietypen en sectoren: bij grote bekende - en minder bekende profit en non profit organisaties. Nationaal en internationaal. MKB: groot en klein. Onderwijs, musea, universiteiten, zorg, ziekenhuizen, vakbonden, (centrale) overheid. Veel van onze klanten werken al vele jaren met ons. Dit is wat onze klanten over ons zeggen: 'Jullie denken heel goed en objectief mee', 'jullie communicatie is heel prettig en persoonlijk', 'jullie zijn heel betrouwbaar', 'jullie zijn een heel prettige partner'.

Wilt u onderzoeken hoe u onze dienstverlening ervaart? Hebt u een vraag? Bel ons dan gerust, wij gaan graag het gesprek met u aan om te onderzoeken of wij u kunnen helpen!

 

Bel of mail ons gerust als u meer wilt weten! Of als we u kunnen helpen!

071 - 514 59 82 

info@profession.nl

of via onze contact-button

(scroll naar beneden)

 

Filters
"WIJ DENKEN
MET U MEE."

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

VAST, DETACHERING & INTERIM
Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste HR-collega? Wij gaan graag aan de slag met vacatures voor vaste functies, detachering en interim-management.
PERSOONLIJK ADVIES
Wij gaan een persoonlijk gesprek met u aan. Wij verdiepen ons graag in uw wensen en voorzien u daarbij van een advies op maat!
STERK NETWERK
Wij staan continu in contact met HR-professionals op alle niveaus. Van HR-adviseurs tot aan ervaren HR-directeuren. Bedrijfskundigen, Compensation & Benefit advisors, recruiters, salarisadministrateurs, etc.

EEN OPTIMALE MATCH

Profession staat voor een heldere focus.

En sinds onze oprichting in 1996 nog steeds onze HR-specialisatie in combinatie met ons organisatiekundig inzicht. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om de juiste match te maken tussen onze kandidaten en uw organisatie.

Onze gedrevenheid en persoonlijke begeleiding stellen ons in staat om u op een prettige wijze succesvol te helpen.

ERVARINGEN VAN WERKGEVERS

Jullie kijken goed naar het geheel, de context waarin iemand komt te werken en wat er echt speelt. Jullie vragen verassend goed door waardoor de kwaliteit van de match altijd hoog is. Ook de beschrijving van de kandidaten sluit heel nauwkeurig aan bij wie ze echt zijn. Ik ervaar jullie als een bovengemiddeld goede businesspartner.
- Mariska
Met Jaap gaat het nooit alleen om de vacature of de opdracht maar hij investeert veel energie in het goed begrijpen van de context en die weet hij als geen ander te vertalen naar de beste kandidaten voor onze organisatie. Zijn kandidaten zijn bovengemiddeld succesvol en verbinden zich voor langere termijn aan onze organisatie.
- Ton
Meer informatie? Wij komen graag bij u langs! CONTACT
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close