HR-interim-opdracht Leiden

✓ HR vacatures bij profit, non profit & overheid

✓ Nauwkeurige begeleiding tijdens traject

✓ Persoonlijk advies

 

Ben je op zoek naar een interessante interim-HR opdracht? Dan zit je als HR-professional helemaal goed bij Profession. Wij hebben namelijk diverse HR-interimopdrachten van verschillende werkgevers. Of jij nu aan de slag wilt bij een groot, internationaal bedrijf of juist bij een kleine non-profit organisatie; wij hebben met regelmaat heel interessante tijdelijke HR-aanvragen. Misschien zit er nu al een interessante interim opdracht tussen voor je? 

 

Vind vandaag nog jouw nieuwe HR functie!

Bekijk alle vacatures

 

Een HR-interim-opdracht op elk niveau en op diverse locaties in regio Leiden

Uiteraard zoek je een HR-interim-opdracht op het niveau dat bij jou past! Dan komt het goed uit. Wij zijn namelijk niet alleen een wervings- en selectiebureau in Leiden , maar bieden ook tijdelijk opdrachten op elk niveau. Opdrachten voor zeer ervaren HR-experts, maar ook voor HR-medewerkers die aan het begin staan van hun carrière. Daarnaast hebben we opdrachten op verschillende type bedrijven en instanties. Of je nu een HR-vacature in Den Haag zoekt, een HR-interim-opdracht in Leiden; bij ons is de kans groot dat je een passende HR-vacature vindt!

 

 

Bekijk ons aanbod en reageer meteen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe HR-interim-opdracht in de omgeving van Leiden? Kijk dan naar onze huidige vacatures. Je kunt meteen reageren op een vacature die je aanspreekt, maar je kunt ook je gegevens naar ons mailen. Dan kijken we voor welke functie jij een goede kandidaat bent. Bij vragen kun je bellen naar +31 (0)71 – 514 59 82 of mailen naar info@profession.nl.

Filters
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close