HR-interim-opdracht Leiden

  • Persoonlijk advies
  • Goede begeleiding
  • Mogelijkheden in verschillende sectoren

 

Ben je op zoek naar een interessante HRM-interim-opdracht in regio Leiden? Dan zit je als HR-professional helemaal goed bij Profession. Wij hebben namelijk diverse interim-opdrachten van verschillende werkgevers. Of je nu aan de slag wilt bij een groot, internationaal bedrijf of juist bij een kleine non-profit organisatie; wij hebben een passende opdracht voor jou.

 

Vind vandaag nog jouw nieuwe HR functie!

Bekijk alle vacatures

 

Een HRM-interim-opdracht uitvoeren op elk niveau en op diverse locaties in regio Leiden

Uiteraard zoek je een HRM-interim-opdracht op het niveau dat bij jou past. Dan komt het goed uit dat ons wervings- en selectiebureau in Leiden opdrachten heeft op ieder niveau. Bovendien hebben wij opdrachten voor zeer ervaren HR-experts, maar ook voor HR-medewerkers die aan het begin staan van hun carrière. Daarnaast hebben we opdrachten op verschillende locaties. Of je nu een HR-vacature in Den Haag zoekt of een HRM-interim-opdracht in Leiden; bij ons is de kans groot dat je een passende vacature vindt.

 

 

Bekijk nu ons volledige aanbod

Als je een interessante HRM-interim-opdracht wilt vinden in de omgeving van Leiden, kijk dan naar onze huidige vacatures. Je kunt meteen reageren op een vacature die je aanspreekt, maar je kunt ook je gegevens naar ons e-mailen. Dan kijken we voor welke functie jij een goede kandidaat bent. Bij vragen kun je bellen naar +31 (0)71 – 514 59 82 of e-mailen naar info@profession.nl. Dan beantwoorden we je vragen zo goed mogelijk.

Filters
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close