HR-interim-opdracht

✓ HR vacatures bij profit bedrijven en organisaties

✓ Goede begeleiding tijdens het traject

✓ Persoonlijk advies

 

Ben je op zoek naar een interessante HR-interim-opdracht? Dan zit je als HR-professional helemaal goed bij Profession. Wij hebben namelijk diverse interim-opdrachten van verschillende werkgevers. Of je nu aan de slag wilt bij een groot, internationaal bedrijf of juist bij een kleine non-profit organisatie; wij hebben een passende opdracht voor jou.

 

Vind vandaag nog jouw nieuwe HR functie!

Bekijk alle vacatures

 

Een HR-interim-opdracht op elk niveau en op diverse locaties

Uiteraard zoek je een HR-interim-opdracht op het niveau dat bij jou past. Dan komt het goed uit dat ons wervings- en selectiebureau in Leiden opdrachten heeft op elk niveau. Bovendien hebben wij opdrachten voor zeer ervaren HR-experts, maar ook voor HR-medewerkers die aan het begin staan van hun carrière. Daarnaast hebben we opdrachten op verschillende locaties. Als je bijvoorbeeld een HR-vacature in Den Haag of omgeving zoekt, heb je een grote kans dat je die in onze vacaturebank vindt.

 

 

Bekijk ons aanbod en reageer meteen!

Als je een interessante HR-interim-opdracht wilt vinden, kijk je naar onze huidige vacatures. Je kunt meteen reageren op een vacature die je aanspreekt, maar je kunt ook je gegevens naar ons e-mailen. Dan kijken we vanuit ons kantoor in Leiden voor welke functie jij een goede kandidaat bent. Bij vragen kun je bellen naar +31 (0)71 – 514 59 82 of e-mailen naar info@profession.nl. Dan beatwoorden we je vragen zo goed mogelijk.

Filters
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close