Clients

HR Adviseur (Noord Gelderland + Drenthe) (ingevuld)

Vervuld

Company profile

Onze klant is een internationale wereldwijd opererende producent van A-producten. Zij zijn marktleider in hun segment. Hun kernwaarden zijn: innovatie, duurzaamheid en gestructureerde groei. In Nederland hebben zij een aantal vestigingen, met het hoofdkantoor in Noord Gelderland. Een andere vestiging waar je mee te maken krijgt ligt in Noord Drenthe. De HR-afdeling bestaat uit de HR-director, 3 HR duo-teams bestaande uit een HR-businesspartner en HR-adviseur. En een centrale HR-Backoffice.

Hun cultuur is te typeren als: no nonsens, hard werken, aanpakkers, steeds verder professionaliseren, keep it simple, heldere en prettige communicatie, open houding, gedreven, trotse medewerkers met een 'doe maar gewoon-houding '. Zij zijn continu in beweging en ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde. Een echt heel prettige en uitdagende werkomgeving.

Job description

Omdat de HR-adviseur van de Business unit Noord Oost NL binnenkort vertrekt, zijn wij hen op zoek naar een enthousiaste opvolger. Jij gaat nauw samenwerken met een HR-businesspartner. Zij is een HR-professional waarmee het bijzonder prettig samenwerken is! Zij loopt al langere tijd bij onze klant rond en zal je met zekerheid op prettige wijze meenemen door de organisatie.

Je takenpakket is heel divers: Employer branding, Recruitment, Onboarding, Ontwikkeling werknemers, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid,.... Je wordt betrokken bij alle facetten van het in-, door- en uitstroom.

Requirements

  • Je bent in bezit van een Bachelor of Master richting HRM.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op een allround HR functie.
  • Ervaring bij een technisch/commerciële omgeving heeft de voorkeur, matrix organisatie is een pré.

Persoonskenmerken:

Doortastend, planmatig, actiegericht, aanpakker, no nonsens, betrokken, samenwerken, integer, sterke communicatie, organisatiesensitief, resultaatgericht, je werkt met passie, enthousiasmerend.

Benefits

Het betreft een functie op basis van tenminste 32 uur per week, waarbij het helemaal mooi zou zijn als je fulltime beschikbaar bent. Het maximale bruto jaarsalaris is voor deze functie € 63.000.

Location

Gelderland

Publication date

08.10.2021

Contact person

Parqui

Other details
Address
Einsteinstraat 5, 3846 BH Harderwijk
Match criteria
Branche
  • Industrie | Techniek
Region
  • Flevoland
  • Gelderland
  • Drenthe
Profession uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close