Employeurs Vacatures

Senior HR-adviseur Professionalisering & Development (a.i, ingevuld)

Vervuld

Functie omschrijving

Bij onze klant, een onderwijsinstelling (VO), speelt veel en liggen mooie prachtige uitdagingen & kansen. Vanwege het intern doorschuiven is een tijdelijke HR-adviseurs vacature vrij gekomen op centraal niveau en op één van de onderwijslocaties. Lokaal liggen veel met name tactische HR-vragen en worden 'de' Teamleiders gecoached. Dit thema ligt deels bij een externe coach. Het is mooi als jij als interimmer hiermee ervaring hebt, in ieder geval om mee te denken. 'Lokaal' wordt je voor deze school HR-aanspreekpunt en adviseur voor het MT & medewerkers.

Ook wordt je HR-aanspreekpunt en businesspartner voor de centrale organisatie, waar onder meer de komende tijd een professionaliseringsslag gemaakt zal worden en verder de focus zal komen te liggen op het verder ontwikkelen van de organisatie en in Medewerkers/ Management training & Development. Ofwel: professionalisering/organisatie ontwikkeling en ontwikkeling managers/ werknemers. Dit zijn direct ook de belangrijkste pijlers waar jij al interimmer bij betrokken zal worden. Centraal speelt er veel en liggen er mooie uitdagingen!

Functie eisen

  • Ervaring in (Voortgezet) Onderwijs
  • Ruime ervaring als HR-adviseur/HR-businesspartner
  • Aantoonbaar ervaring met Organisatie-ontwikkeling, professionalisering + Medewerkers/ management Development.

Arbeidsvoorwaarden

Duur: circa 6+ maanden. Beschikbaarheid: Liefst zo snel mogelijk | vanaf (begin) januari 2022. Werkweek: 32 uur/week. Bij detachering: schaal 11 VO. Bij interim: uurtarief in overleg.

Lieu

Noord Zuid Holland

Date de publication

16.12.2021

Personne à contacter

Jaap Parqui

Autres détails
Critères de matching
Secteur
  • onderwijs 1
Provincie
  • Zuid Holland
Profession utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer