Employeurs Vacatures

HR Business partner (7 maanden +) (vervuld)

Vervuld

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een grote not for profit speler, die ervoor zorgt dat velen op tijd op hun werk aankomen. Een van oorsprong overheidsorganisatie, die jaren geleden ontkoppeld is. Door hun oorsprong zijn de verbindingen nog steeds voelbaar in hun cultuur. Een cultuur die mede daarom als heel prettig, en complex is te noemen. Vooral omdat zij momenteel voor een belangrijk deel Hybride werken en vanuit huis werken vanwege de nieuwe Corona maatregelen. Het is absoluut een heel bijzondere en mooie omgeving om langere tijd achter de coulissen te mogen kijken en mee te denken. Een aanrader!

Functie omschrijving

Als HBPB wordt je met name op tactisch en strategisch op vraagstukken en projecten meegenomen en betrokken. Het is een heel brede HR rol.

  • Aanspreekpunt meerdere afdelingen
  • Ervaring in HRBP rol met oa gebieden zoals organisatieverandering, fuwa. (functiewaardering) trajecten, begeleiding OC’s, cultuurontwikkeling, leren & opleiden, loopbaanontwikkelingsvraagstukken.
  • Teamplayer met bij voorkeur Agile HR ervaring.
  • Veel samenwerking met Senior HR Business Partner en HRBP collega’s in het team.

Functie eisen

  • HBO/ academisch diploma en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als HR-adviseur
  • aantoonbare ervaring organisatieontwikkeling en verandermanagement.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een complexe (not for profit) of overheidsorganisatie.

Persoonskenmerken: Resultaatgericht, daadkrachtig, doorzettingsvermogen, stevig in schoenen, diplomatiek, kansen zien/ oog voor talent, dosis humor/ project manager! Samengevat: een waardig HR-businesspartner.

Arbeidsvoorwaarden

Fulltime (36 uur), 4 x 9 uur mogelijk, voorkeur detachering met max € 5.300 bij ft + 3,5% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld, royale vakantiedagen, hybride werken, focus: thuis. Interim: bespreekbaar indien tarief scherp, vanwege max. ruimte klant.

Lieu

Utrecht

Date de publication

23.11.2021

Personne à contacter

Jaap Parqui

Autres détails
Critères de matching
Profession utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer