Employeurs Vacatures

Corporate Recruiter dynamische + prachtige omgeving!

Nieuw

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een Nederlandse organisatie (400 fte) met onder meer een kantoor aan de Noord rand van Schiphol tegen Amsterdam aan. De spirit is: We staan met z’n allen dezelfde uitdaging en gaan er gezamenlijk voor! Onze klant verzorgd alles rondom techniek en ICT en is deels zelfstandig, en deels door kleine en grote overnames gegroeid. Hun klanten zijn heel divers, waaronder universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen en ook bedrijfsleven. Voor deze organisatie, die sterk in beweging is, zijn wij op zoek naar een gedreven corporate recruiter!

Functie omschrijving

Deze uitdagende corporate recruiters rol is heel divers. De functies waarvoor jij werft zijn dat ook. Je werft voor de verschillende locaties, vanuit Amsterdam Noord. Behalve de werving coördineer je zo goed als mogelijk het hele proces.

Je treed ook op als adviseur richting de verschillende managers en teamleiders. Er zijn momenteel veel vacatures en heel leuke uitdagingen, leuke rollen. Onze ervaring met deze klant is, dat je collega's prettig gedreven communicatieve nuchtere professionals zijn, die het niet mooier zullen maken dan het is.

Al zul je met zekerheid onder de indruk zijn als je het hoofdkantoor binnen loopt! Dat ziet er heel erg 'nu' uit. Een lunchroom, Arena/bioscoop hoek, game-corner, vrijdagmiddag-borrels, bedrijfsactiviteiten, en nu het weer kan 'samen met je collega's na hard werken leuke dingen doen'. Je stapt dus aan boord bij veel meer dan een 'gewone werkgever waar je van 9-5 uur routineus je werk doet'.... Het is een bijzondere omgeving, waar je met zekerheid trots op zult zijn als je daar een bijdrage aan kan en mag leveren!

Functie eisen

  • Hbo-diploma.
  • Minimaal 3 jaar recruitment ervaring
  • Ervaring bijvoorkeur opgedaan in ICT of technicsche omgeving
  • Op z'n minst moet je affiniteit hebben met ICT, technische, commerciele en staf functies in meest brede zin
  • Goede beheersing Nederland + Engels

Arbeidsvoorwaarden

Maximum jaarsalaris € 4.500 op basis van 39 uur/week (ft). Min-Max uren: 32-36 uur/week, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, beschikbaar pensioen: bijdrage werkgever: 50% werkgeversbijdrage, mobiele telefoon, laptop. Als je hier al boven zit, en interesse hebt, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Lieu

Amsterdam Noord

Date de publication

18.03.2022

Personne à contacter

Jaap Parqui

Autres détails
Critères de matching
Provincie
  • Zuid Holland
  • Noord Holland
  • Utrecht
Heures par semaines
  • 5.
Profession utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer