Over Profession

Profession: meer dan 27 jaar specialist in Detachering, Interim-management en Werving & Selectie van HR-professionals!

Profession is opgericht door Joyce Goossens en Jaap Parqui. Joyce en Jaap hebben beiden een academische achtergrond. Joyce heeft Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Eindhoven en Organisatiesociologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Zij is daarna vele jaren werkzaam geweest in het HR veld en was jarenlang HR-docente aan de Hogeschool Leiden.

Jaap heeft Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en Organisatiesociologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd voorafgegaan door de studie Small Business & Retail Management aan de Economische Hogeschool Haarlem. Vervolgens heeft hij bij twee van de Big 5 accountantskantoren in verschillende rollen gewerkt bij de grote ICT-organisatie Centric.

Inmiddels staan zij ruim 27 jaar met veel enthousiasme aan 'het roer' van Profession. Met een schat aan ervaringen en brede kijk is Profession voor velen een zeer gewaardeerd businesspartner. 

Filters

"WIJ BEMIDDELEN AL MEER DAN 20 JAAR VANUIT LEIDEN"

Joyce
Joyce is met haar warme persoonlijkheid een betrouwbaar en inspirerend klankbord. Zij is kritisch en legt de lat hoog. Joyce stimuleert mensen het maximale uit zichzelf te halen. Met haar persoonlijke aanpak is Joyce als geen ander in staat op heel prettige wijze kandidaten aan zich te binden.
Jaap
Jaap is zijn carrière gestart bij een grote internationale IT-dienstverlener en runt sinds 1996 Profession. Hij is een echte verbinder voor klanten en kandidaten met een grote kennis van de markt. Daarnaast weet hij klanten continu te verrassen met een heldere kijk op zaken.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! CONTACT
Profession gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close